groepen

Rondvluchten voor groepen

Een personeelsfeest, familiedag, of evenement organiseren en daarbij helikopterrondvluchten maken? Dat kan! U zorgt voor de mensen, wij verzorgen het vlieggedeelte. Lees hieronder hoe het werkt.

groepen

Rondvluchten voor groepen kunnen vanaf eigen locatie mits deze aan bepaalde eisen voldoet.

Wij kennen deze regels en zoeken voor u uit of het terrein dat u voor ogen heeft geschikt is.

 

Dan doen wij de aanvraag voor de vergunning bij de provincie, dit moet minstens 4 weken voor de vliegdatum.

 

Op de dag zelf komen we met al het benodigde materiaal naar u toe. Met een grote 'H' op de grond en een windsok krijgt uw veld al snel een vliegvelduitstraling. Afhankelijk van het terrein vliegen we met de Robinson 44, waar 3 passagiers in kunnen, of met de Bolkow 105, waar 4 passagiers in kunnen.

Onze grondploeg helpt de passagiers met in- en uitstappen, verkoopt kaartjes en beantwoordt alle vragen. Ook al het overige materiaal zoals tafels met bankjes, afzetlint, brandstof, etcetera kunnen wij zelf meenemen. 

Rotor&Wings heeft ook een multifunctionele truck, informeer naar de mogelijkheden!

 

Als wij de rondvlucht verzorgen voor uw bedrijf maken we een offerte met een totaalprijs. Wilt u rondvluchten bij uw evenement of dorpsfeest dan kunnen er losse kaartjes verkocht worden. Dit mag u zelf doen, wij kunnen kaartjes in de webshop verkopen of een combinatie van beide.

 

De prijs van een kaartje hangt af van het type helikopter, de duur van de rondvluchten of de bijdrage van een eventuele sponsor. 

Wij kunnen ongeveer 24 mensen per uur laten vliegen, dus ongeveer 150 personen op een dag  (met 1 helikopter, met 2 heli's zijn dat er uiteraard meer)

 

 Kortom, zorgt u voor de passagiers, dan zorgen wij voor de rest.

contactaanvraag groepen

*
Vul hier niets in a.u.b.