Tulpenvluchten

Vliegen boven de tulpen

Nederland staat bekend om de tulpen. Steeds meer tulpenboeren ontdekken de vruchtbare grond van de Flevopolder en dus is Lelystad de perfecte uitvalbasis om dit kleurrijke schouwspel van boven te bewonderen.

Rondvluchten boven de tulpen

Hoe lang duurt de rondvlucht boven de tulpen

Een rondvlucht boven de tulpen duurt een half uur. Tijdens de rondvlucht vliegt de helikopter met een snelheid van bijna 200 km per uur. Je ziet daardoor onderweg grote stukken van de polder en veel kleurrijke velden.

Hoe werkt het

Klik rechtsboven op "Boeken" vervolgens selecteer je in de shop de juiste tickets en koop je deze in onze ticketmodule. We vliegen vanaf luchthaven Lelystad en er kunnen 3 passagiers in de helikopter. Wanneer je met meer dan drie personen bent vliegen we eventueel met meerdere helikopters. Ben je alleen of met twee personen, dan blijft de vluchtprijs hetzelfde. Wij plaatsen geen andere passagiers bij op uw vlucht.

Kosten tulpenvlucht

Een rondvlucht boven boven de tulpen kost 475,- per vlucht. Omgerekend is dit € 158,33 per ticket (bij 3 passagiers)

Vertrekplaats

Al onze rondvluchten vertrekken vanaf luchthaven Lelystad. Het is mogelijk om vanaf andere plekken op te stijgen. Hiervoor hanteren we andere tarieven. Neem contact op voor meer informatie.

Een rondvlucht boeken

Wanneer je een rondvlucht wilt boeken, ga je naar onze boekingspagina naar de boekingsmodule. Hier selecteer je de juiste rondvlucht en betaal je deze via iDEAL. Heb je specifieke wensen over de rondvlucht? Neem dan contact met ons op voor een prijsopgave.

Ik kan mijn gewenste rondvlucht niet selecteren

Wanneer je de gewenste rondvlucht niet kunt selecteren kun je eenvoudig een contactaanvraag versturen. Wij nemen vervolgens contact met je op om een afspraak te maken.

Afbeeldingen van de rondvlucht

Afbeel