lunchvlucht

lunchvlucht

Hoe lang duurt een lunchvlucht

Uiteraard hangt het er van af hoe veel tijd u doorbrengt in het restaurant. De vlucht van Lelystad naar het restaurant duurt 20 a 25 minuten. Tijdens de vlucht vliegt de helikopter met een snelheid van bijna 200 km per uur. Je ziet daardoor onderweg een mooi stuk van Nederland.

Hoe werkt het

Klik rechtsboven op "Boeken" vervolgens selecteer je in de shop de juiste tickets en koop je deze in onze ticketmodule. We vliegen vanaf luchthaven Lelystad en er kunnen 3 passagiers in de helikopter. Wanneer je met meer dan drie personen bent vliegen we eventueel met meerdere helikopters. Ben je alleen of met twee personen, dan blijft de vluchtprijs hetzelfde. Wij plaatsen geen andere passagiers bij op uw vlucht.

Kosten lunchvlucht

Een lunch kost 800,- per vlucht. We gaan uit van twee personen. Lunch is inclusief. Een derde persoon is tegen kleine meerprijs bij te boeken.

Vertrekplaats

Al onze rondvluchten vertrekken vanaf luchthaven Lelystad. Het is mogelijk om vanaf andere plekken op te stijgen. Hiervoor hanteren we andere tarieven. Neem contact op voor meer informatie.

Een rondvlucht boeken

Wanneer je een rondvlucht wilt boeken, ga je naar onze boekingspagina naar de boekingsmodule. Hier selecteer je de juiste rondvlucht en betaal je deze via iDEAL. Heb je specifieke wensen over de rondvlucht? Neem dan contact met ons op voor een prijsopgave.

Ik kan mijn gewenste rondvlucht niet selecteren

Wanneer je de gewenste rondvlucht niet kunt selecteren kun je eenvoudig een contactaanvraag versturen. Wij nemen vervolgens contact met je op om een afspraak te maken.

Lunchvlucht